EVROPA BRUJI ZBOG RADONJIĆA! Evo zašto Dejan Radonjić želi da napusti Crvenu zvezdu, razočaran je zbog ovoga…

Trener crveno-belih jedna je od glavnih tema medija u Grčkoj

Nastavlja se neizvesnost u vezi sa eventualnim odlaskom trenera Crvene zvezde Dejana Radonjića, za kog brojni mediji ističu da će sesti na klupu grškog Panatinaikosa. 

Tako, košarkaški klub Crvena zvezda se oglasio i naveo da je dosadašnjem strategu crveno-belih ponuđena saradnja.

- KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost u cilju sprečavanja svih spekulacija, objavljivanja neistina i 'bombastičnih' i neproverenih naslova da trener Dejan Radonjić ima zvaničnu ponudu za nastavak saradnje - naveo je klub, te u nastavku dodao da brzo očekuje odgovor od strane iskusnog šefa struke:

- Krajnji rok za konačan odgovor Dejana Radonjića na upućenu ponudu očekujemo do 30.06.2022.godine - naveden je u saopštenju.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Sa druge strane, sportski mediji u Grčkoj ne prestaju da se bave dolaskom Radonjića na klupu Panatinaikosa. Tako pšrestižni košarkaški sajt Totalbasket.gr navodi pojedinosti koje se tiču dogovora dve strane.

- Delovalo je da je Dejan Radonjić veoma blizu obnavljanja ugovora sa beogradskim crveno-belima, ali neki događaji su u velikoj meri uticali na zaključenje tog sporazuma. Prema našim informacijama iz Srbije, crveno-beli su ponudili svom treneru zaradu od oko 300-400 hiljada evra. Radonjić hoće malo više od tog iznosa, dok nam je istovremeno rečeno da nije bio veoma srećan rastancima sa Ostinom Holinsom i Dejanom Davidovcem. Posebno je na drugog veoma računao na sledeću sezonu, dok istovremeno postoji strah od gubitka Nikole Kalinića - piše Totalbasket.gr.

(Telegraf.rs)