Dve sudbine u jednom danu za dva trenera Crvene zvezde

Dvojica bivših trenera Crvene zvezde, dve različite sudbine u istom danu. Slaviša Stojanović je ostao bez posla, nije više selektor reprezentacije Letonije, a Čedomir Janevski je danas našao novi klub, vratio se u Enozis Paralimni.

Fudbalski savez Letonije objavio je danas da je raskinuo ugovor sa Slavišom Stojanovićem, koji je bio selektor državnog tima od marta prošle godine.

Problem su bili nedovoljno dobri rezultati, jer je Letonija kvalifikacije za Evropsko prvenstvo završila kao ubedljivo poslednja u grupi, sa jednom pobedom i devet poraza.

Letonci su u saopštenju za javnost istakli:
Zahvaljujemo selektoru na nesebičnom trudu i energiji koju je usmerio u vođenje reprezentacije. Želimo mu mnogo uspeha u karijeri“.

Novi selektor Letonije biće Daini Kazakevič, dosadašnji strateg mlade reprezentacije.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

I dok je Stojanović na severoistoku Evrope dobio otkaz, još jedan bivši trener Crvene zvezde je na jugu kontinenta našao posao. Čedomir Janevski je postao ponovo trener kiparskog Enozisa Paralimnija.

On je u tom klubu radio dve godine i to po odlasku iz Crvene zvezde 2009. godine. Poslednji klub makedonskog stručnjaka je bio Ismaili iz Egipta prošle godine.

Mozzart