DELIJE NAJAVILE HAOS! Protesti u gradu zbog Bjekovića

Kakav će epilog biti

Delije, navijačka grupa Crvene zvezde, unazad neko vreme vodi "rat" protiv Fudbalskog saveza Srbije i Nenada Bjekovića, jedinog kandidata na predstojećim izborima za mesto predsednika te organizacije. Navijači crveno-belih su javno protestvovali, a sada su spremni i na novi korak.

Naime, Delije su izdale saopštenje u kom navode da su spremni da pođu i u protestne šetnje, ukoliko Bjeković postane predsednik Fudbalskog saveza Srbije.

- Obaveštavamo sve navijače Crvene Zvezde, Delije, celu srpsku fudbalsku javnost... Ukoliko sutra Nenad Bjeković bude izabran za predsednika fudbalskog saveza, mi ćemo od 6. novembra i utakmice protiv Mladosti iz Lučana da krenemo u proteste! Za početak jednom velikom protesnom šetnjom, za koju će svi biti obavešteni na vreme kada i gde će biti. Nakon toga, idemo dalje u borbu do kraja i dok ne vidimo leđa zlotvoru srpskog fudbala Nenadu Bjekoviću! Nećemo novog Toleta - istakle su Delije.

Podsetimo, oni su i na nekoliko utakmica unazad imali istaknut transparent na kom je jasno pisalo "Bjekoviću, marš iz saveza", ali su očigledno spremni i na nastavak ovog boja.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

(Telegraf.rs)