Dejan Stanković sprema zamku prijatelju Nenadu Lalatoviću!

Dejan Stanković sprema zamku prijatelju Nenadu Lalatoviću

Dvojica bivših saigrača u subotu će se po prvi put naći na suprotnim stranama, a domaćin dobro ‘krije taktiku’.

Bliži se debi Dejana Stankovića na stadionu ‘Rajko Mitić‘, a ostala su još dva dana do megdana između Crvene zvezde i Vojvodine.

Očekuju se dobro popunjene tribine i doček navijača za novog trenera koji se odlučio za sličnu praksu svog prethodnika Vladana Milojevića da zaključa treninge.

Na ovaj način želi da u miru pripremi ekipu za derbi kola, a verovatno i da sakrije adute od prijatelja Nenada Lalatovića. ‘Zamka’ Stankovića je plan da se dođe do pobede što je imperativ lidera šampionata i da se crveno-beli približe još tri koraka osvajanju nove titule.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Na prolećnoj premijeri je sve delovalo pod konac, a neki segmenti protiv Čukaričkog biće na talonu sa Vojvodinom, koja ima tim za poštovanje.

Uloge treba da ostanu iste, mada je Ričmond Boaći par dana radio smanjenim intentitetom, a od danas treba da bude u punom pogonu.

Ukoliko slučajno ne bude spreman, Ganjanina će zameniti Milan Pavkov. Jesenas je u Novom Sadu šampion Srbije slavio sa 2:1, a strelci su bili Pavkov i Garsija, koji će ovog puta najverovatnije biti ‘džoker’ sa klupe.

Hotsport.rs