Crvena zvezda sprema MEGA TRANSFER!

Tek što se pojavila informacija da Partizan za Strahinju Pavlovića traži 15 miliona evra i da ima zainteresovanih klubova iz inostranstva, stigla je i sa ''Marakane'' vest o ozbiljnom interesovanju pojedinih klubova za njenog mladog igrača.


Preneo ju je ''Mozzartsport'', a tiče se talentovanog Zvezdinog veziste Njegoša Petrovića, koji je letos stigao u redove šampiona Srbije iz beogradskog Rada za 400.000 evra i 20 posto od sledeće prodaje.


Ta sledeća prodaja mogla bi da sedogodi veoma brzo, jer pomenuti izvor otkriva da je španski Betis ''zagrizao'' i da je na ''Marakanu'' poslao ponudu vrednu pet miliona evra na ime obeštećenja.


Ukoliko Zvezda prihvati tu ponudu, inkasiraće četiri miliona evra, a čak milion bi pripao beogradskom Radu.


Međutim, da li je pametno žuriti?


Petrović ima sve zapaženiju ulogu u Zvezdi, kako sezona odmiče. Trener Milojević ima poverenja u njega i u mečevima Lige šampiona, pa nema sumnje da ako Petrović nastavi sa dobrim igrama, njegova cena će i dalje rasti.


Do kraja grupne faze Lige šampiona, 20-godišnji vezista će moći da se još više nametne u duelima sa Bajernom na ''Marakani'', kaoi Olimpijakosom u Atini, pa možda do zime bude i jošprimamljivijih ponuda za njega u odnosu na pomenutu Betisovu.

sportske.net