Crvena zvezda poslala snažnu poruku Siniši Mihajloviću! “Znamo da si borac, ovoga puta ćeš biti uspešniji”

Ne zaboravljaju crveno-beli svog nekadašnjeg fudbalera i legendu kluba

Siniša Mihajlović je ranije tokom dana šokirao javnost kada je rekao da mu se bolest vratila, te da će zbog nje morati da ode ponovo u bolnicu.

Poruke podrške legendarnog srpskom fudbaleru su stigle sa svih strana, a i Zvezda, njegov bivši klub, poslala je veoma jake reči.

Sa Marakane su poručili da se nadaju da će iz još jedne bitke izaći kao pobednik, jer on to i jeste.

Siniša, svi znamo koliki si borac, znamo da ćeš i ovoga puta biti uspešniji! Svi smo uz tebe. Zajedno do nove pobede - glasi poruka koju je Zvezda poslala treneru, koji je kao igrač 1991. godine doneo najveći uspeh u istoriji srpskog klupskog fudbala osvajanjem Kupa Evropskih šampiona.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Naime, Miha je otkrio da i dalje ima zdravstvenih problema i da postoji mogućnost da se leukemija, nažalost, vratila.

Kao i uvek, igram otvoreno. Poslednjih godina radim duboke analize posle bolesti, ali nakon poslednjih nažalost su se pojavili alarmi da postoji rizik od povratka bolesti - rekao je Mihajlović i dodao:

- Ovoga puta, da upotrebim fudbalski izraz, neću uklizati u protivnika, ali ću igrati unapred. Ova bolest je veoma hrabra kada se vratila da se suoči sa protivnikom kao što sam ja. Ovo je put mog života. Ponekad naiđete na iznenadne rupe, možete da padnete, ali morate da smognete snage da ustanete.

Telegraf.rs