“Ceo život sam sanjao da igram pred punom Marakanom i osvajam titule”

Pozvao je centralni defanzivac navijače na proslavu titule

Fudbaleri Crvene zvezde imaće priliku da osvoje petu uzastopnu titulu u nedelju u duelu protiv Voždovca na stadionu "Rajko Mitić".

Da bi u svom cilju i uspeli, crveno-beli će morati da osvoje makar jedan bod, a Zvezdin štoper Aleksandar Dragović veruje da će uspeti u tome.

Sumirao je Dragović svoje utiske tokom prve sezone u dresu crveno-belih, a utakmica protiv Voždovca je ocenio kao utakmicu sezone.

Iza nas je dug i uspešan put, došao je trenutak da budemo nagrađeni za posvećen rad tokom cele sezone, ali kako bismo stigli do te nagrade moramo da ostvarimo i poslednji korak. Prvenstvo je bilo neizvesno, a takva će biti i završnica. Zaslužili smo da se nađemo na pobedničkom postolju, osim kvaliteta, ove sezone smo pokazali i veliku želju da nastavimo sa dominacijom. Utakmica protiv Voždovca će biti kruna ove sezone, bar kada je u pitanju Superliga Srbije. Sanjao sam o titulama sa Zvezdom, a sada me samo jedna utakmica deli od prve, verujem ne i jedine za ovu sezonu – istakao je Dragović.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Klub je doneo odluku da otvori kapije stadiona „Rajko Mitić" na utakmici protiv Voždovca i omogući svim pristalicama Crvene zvezde da uživaju borbi za 33. titulu nacionalnog šampionata.

Mogao bih danima da pričam koliko su nam značajni navijači i koliko nam je bitna njihova podrška. Mnogo toga smo prošli zajedno i zaista je lepo što je klub obezbedio slobodan ulaz i pokrenuo akciju sa barjacima. Siguran sam da će Marakana izgledati fenomenalno u nedelju - rekao je Zvezdin štoper, i dodao:

- Ceo život sam sanjao da igram pred punom Marakanom i osvajam titule sa Zvezdom. Ubeđen sam da će navijači doći da nas pozdrave i da će nam pomoći da osvojimo i petu uzastopnu titulu, a zatim nadam se da svi proslavimo ono za šta smo se borili poslednjih godinu dana. Zvezdaši vidimo se na Marakani – zaključio je Dragović.

(Telegraf.rs)