Brazilac na meti Crvene zvezde, napadač koji može da zameni Boaćija

Očekuje se prodaja, a naslednik ima dobru sezonu, mada je na meti i bogatijih klubova od šampiona Srbije.

Prate se igrači na mnogim pozicijama, mada su u Crvenoj zvezdi za sada ‘zaključani’ mada su tri stranca manje u ‘rosteru’ danas u odnosu na start sezone. Usledio je razlaz sa Žanderom, Radživom Van la Parom i Hoseom  Kanjasom, a uveliko se pominju pikirani Lindzi Rouz (Aris) i Dado (Sampdorija).

Na listi snimljenih je i napadač Anderson Oliveira Silva iz Familikaa. Ovaj tim je prošle sezone ušao u elitni rang i imali su dosta uspeha, a za njih nastupa i Uroš Račić, bivši igrač Crvene zvezde, koji je pozajmljen od Valensije.

Njegov saigrač ‘karioka’ je na 23 meča postigao sedam pogodaka, a pored većih ekipa iz Portugala našao se na meti bogatijih klubova od šampiona Srbije, tako da neće biti lako realizovati ovaj posao.

Crveno-beli su prošlog leta doveli Tomanea iz Tondele, a jasno je da će pokušati da prodaju Ričmonda Boaćija, kojem ugovor ističe 31. decembra. ukoliko bude ponuda, uslediće rastanak i sa Milanom Pavkovim.

Na listi ima još napadača, ali je Silva u prvom planu. Uprava ima vremena za nove poteze do početka evropskih kvalifikacija.

Hotsport.rs