BOMBA U ŠPANIJI: Luka Jović postao NAJSKUPLJI SRPSKI FUDBALER! Zvezdi ide procenat (FOTO)

Informaciju o tome da je Real Madrid završio posao oko dovođenja napadača Ajntrahta iz Frankfurta lansirao je španski As još 4. maja. Sada je novu vest pod vinjetom ekskluzivno lansirao i nemački Skaj. I ponovo podigao fudbalsku Evropu na noge.

Prema njihovim informacijama, mladi srpski napadač je već potpisao ugovor s najvećim svetskim klubom na pet godina. Nemci idu tako daleko i toliko su sigurni u svoje izvore, pa tvrde da će Luka Jović na godišnjem nivou imati platu od čak 10.000.000 evra. Istina, u bruto iznosu.

Ugovor Luke Jovića i Real Madrida trajaće pet godina (As je imao informaciju o šestogodišnjem ugovoru), što znači da će ukupno inkasirati 50.000.000 evra. Istina, zbog velikih poreskih stopa u Španiji, srpski napadač će moći da računa na čistu zaradu od 25.000.000 evra, ali i to nije loše, zar ne…

Takođe, može se čuti i da će Luka Jović, prvi srpski igrač u Real Madridu posle Perice Ognjenovića, na Bernabeuu imati rastući ugovor. Godišnja plata će mu svake godina biti veća za 250.000 evra. Neće imti bonuse za golove i asistencije, jer to nije praksa Real Madrida. Kako se još može čuti, Luka Jović bi mogao da bude i značajno bogatiji ukoliko u dresu Real Madrida osvoji Primeru ili Ligu šampiona.

Nemački Skaj piše i da će Ajntrahtu pripasti i obeštećenje od 60.000.000 miliona evra. Od pomenutog transfera Benfiki će pripasti 12.000.000 evra, a na zaradu će moći da računa i Crvena zvezda na osnovu trening kompenzacije.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Real Madrid bi već naredne sedmice mogao i zvanično da potvrdi transfer Luke Jovića.

mozzartsport.com