Bivši kapiten Crvene zvezde poručio da bi voleo da se vrati na Marakanu

Navijači ga obožavaju.

Nekadašnji fudbaler i kapiten Crvene zvezde Vujadin Savić je u intervjuu za Objektiv otkrio da bi voleo da se vrati u voljeni klub. Ipak, bio je iskren, rekavši da ne očekuje da će se to desiti.

– Voleo bih naravno da se vratim u Zvezdu, bio bih najsrećniji na svetu da karijeru završim u Crvenoj zvezdi, ali iskreno ne očekujem da se to desi, počeo je Savić i dodao:

– Nikada ne znate šta donosi dan, a šta noć. Jedno je šta planirate, a drugo je šta vam je suđeno. Osećam se kao da imam 25 godina. Spreman sam, super se osećam na terenu i nadam se da ću igrati do 36, 37 godine života.

Vujadin je potom istakao da je zadovoljan sobom, kao i svojom karijerom, ali da je u pojedinim situacijama moga da donese i bolju odluku. Izdvojio je rani odlazak iz Zvezde, ali i promašenu prečku protiv Arsenala, kao nešto zbog čega žali.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

– Apsolutno sam zadovoljan sobom i svojom karijerom, sigurno da sam u nekim situacijama mogao da donesem bolju odluku, ali u tom trenutku sam smatrao da je to ispravno i tako sam postupao. Žao mi je što sam rano otišao iz Zvezde dok sam imao 19 godina, jer da sam ostao još godinu, dve u klubu siguran sam da bih napravio mnogo veći transfer i da bih imao više iskustva za sve izazove koji su me čekali u inostranstvu. Žao mi je prečke u Londonu protiv Arsenala, što se istorija posle 40 godina nije ponovila, i što nisam postigao gol u derbiju, zaključio je Savić.

Hotsport.rs