Bivši golman Crvene zvezde sumnja u Orlove – “Azerbejdžan će lako izaći na kraj sa Srbijom”

Bivši golman Crvene zvezde nije oduševljen nastupima naše reprezentacije

Mogla je Srbija da bude zadovoljna ishodom žreba za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u fudbalu koje će biti odigrano u Kataru kroz dve godine.

Iz najboljeg šešira su u našu grupu upali Portugalci, a tu će biti još IrciLuksemburžani i Azerbejdžanci.

Na prvi pogled, Srbija bi zaista mogla da se uključi u borbu za plasman bar u baraž.

Međutim, ne misle svi tako. Štaviše, nekadašnji golman Crvene zvezde, Saša Stamenković, koji sada igra za azerbejdžanski Sabah tvrdi da će Orlovi imati probleme i protiv tamošnje reprezntacije.

- Srpska reprezentacija je trenutno u jako lošem stanju. Mislim da će Azerbejdžan moći da se nosi sa njom, kao i sa Luksemburgom, Irskom, pa i Katarom - rekao je Stamenković u izjavi za lokalni Report.

Dodaje da je Portugal veliki favorit za plasman na Mundijal, a navijače je podsetio na nedavnu eliminaciju Srbije u baražu za odlazak na Evropsko prvenstvo.
- Pa oni nisu mogli da pobede Škotsku u plej-ofu za plasman na Euro 2020. godine. Mislim da je Portugal tu jači od svih - zaključuje Stamenković.

Na fudbalerima Srbije ostaje da ubede Stamenkovića u suprotno i već u prvom kvalifikacionom prozoru protiv Portugala i Irske pokažu da li su spremni za plasman na novo veliko takmičenje.

(Telegraf.rs)