“Trebao je da mu počupa onu presađenu kosu i da igra za reprezentaciju Srbije!” Rade Bogdanović ponovo nasmejao sve

Kolarov je ponovo bio na udaru uz poruku da je trebalo da Konteu počupa onu "presađenu kosu"

Bivši reprezentativac naše zemlje Rade Bogdanović prilikom svakog gostovanja u nekoj od emisija, natera javnost da priča o tome, zbog svojih izjava gde nema dlake na jeziku.

Pre tri meseca Rade je gostovao u Jutjub emisiji "Balkan info", gde je govorio o fudbalerima, životima istih, a dotakao se i bivšeg kapitena Srbije - Aleksandra Kolarova.

Tada nije štedeo reprezentativca zbog njegovih igara, a najviše se dotakao njegovog odbijanja da igra meč protiv Škotske u baražu za Evropsko prvenstvo, a prozivao ga je i za izgrađene kvadrate nekretnina u Beogradu.

A evo, samo tri meseca kasnije, Rade je gostovao u podkastu za Sputnjik gde je ponovo iskoristio šansu da kaže nešto o Aleksandru Kolarovu.

Staviš u zabludu sedam dana selektora koji pravi određenu taktiku zbog tebe, a ti mu onda saopštiš da ne možeš da igraš. Na tolike milione koje si zaradio igrajući fudbal, hiljade kvadrata si više u Beogradu podigao nego Energoprojekt.

- Ti dođeš u situaciju da ne možeš onom Konteu da kažeš 'Vidi, nemoj da me zoveš više, tu ću ti kosu, što si u Turskoj presadio, počupati, hoću da igram za svoju državu'.

Rade Bogdanović je očigledno i dalje ogorčen na ponašanje Kolarova koga je bio glas da je bio faktor loše atmosfere u svlačionici reprezentacije.

Nakon priče o Kolarovu, Rade se okrenuo i jednoj anegdoti sa jedne reprezentativne utakmice, međutim, ovoga puta nije hteo da otkrije koji igrač je u pitanju.

Dolazi fudbaler selektoru, pored selektora stoji pomoćni i kaže 'Šefe nemojte nikad više da me zovete ako ćemo igrati na stadionu Partizana, jer teren nikad nije pokvašen i nikad nema toalet papira u WC-u.

Takođe, potkačio je i Luku Milivojević, koji je već opleo po Savezu nakon što je saznao da nije u planovima selektora Piksija istakavši da "nije Redondo".Play VideoAko želite da gledate video boljeg kvaliteta, molimo vas isključite bloker reklama (Ad Blocker)3:13

(Telegraf.rs)