TOTALNI OBRT! Olimpijakos krade Mirotića u poslednji čas!?

Informaciju prenosi dobro obavešteni grčki novinar

Saga oko toga gde će Nikola Mirotić nastaviti svoju karijeru nastavlja se sa novim informacijama koje dolaze direktno iz Grčke.

Pisali smo da su Olimpijakos i Crvene zvezda glavni kanidati za potpis krilnog centra, a nakon informacije da mu je tim sa Malog Kalemegdana ponudio tri miliona evra po sezoni, sada su navodno Pirejci bliže potpisu.

Tamošnji novinar Pantelis Dijamantopulos gostujući u podkastu portala "Sport24" istakao je da je nakon odlaska Saše Vezenkova u Sakramento Kingse Mirptić glavna opcija i da je veoma blizu Olimpijakosa, iako iz kluba još uvek nema nikakve potvrde.

- Olimpijakos sada ima velike šanse da dovede Mirotića. Prepreke su srušene. Dve strane su pričale i atmosfera je ekstremno dobra. Mirotić je ljut. Odlučan je da promeni sredinu i prepečen je da dođe u Olimpijakos - rekao je Dijamantopulos u podkastu, potom i dodao;

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Klub ovo nije potvrdio zato što igračl ima validan ugovor sa Barselonom. U ovom momentu Olimpijakos je lider u trci, a i sam košarkaš želi da dođe. Našli su zajednički jezik u velikom obimu. Olimpijakos ne može ništa drugo da uradi. On čeka - zaključio je Dijamantopulos.

Podsetimo, Mirotić sigurno neće ostati u Barseloni koja pokušava da se reši njegovog astronomskog ugovora. On je u Kataloniju došao 2019. godine nakon angažmana u NBA ligi. Prethodno je igrao i za Real Madrid.

(Telegraf.rs)