Rendolf na meti Zvezde!? Ovo su prioriteti

Ništa od ovog igrača

Nedavno se pojavila informacija da je Crvena zvezda zainteresovana da u svoje redove dovede Levija Rendolfa iz Hapoel Jerusalima, međutim, kako saznaje Telegraf, vest koja je stigla iz Izraela nije tačna, te ovaj igrač i nije u opticaju!

Naime, izraelski novinar Arel Gisnberg je preneo informaciju u kojoj je istakao da će Zvezda na kraju sezone poslati ponudu za Rendolfa, međutim, naš portal saznaje da to nije istina, te da Zvezda ne razmatra uopšte slučaj ovog košarkaša.

Informacije do kojih je došao Telegraf kažu da je Levi Rendolf bio opcija zimus, u doselekciji, kada je došao Džavonte Smart.

Izuzev toga, Zvezda nije uspostavljala novi kontakt, a male su i verovatnoće da hoće, pogotovo s činjenicom da su na meti znatno ozbiljnija imena ka kojima se gleda u ovoj situaciji, doktraju i pregovori sa Rokasom Giedraitisom oko novog ugovora.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Takođe, kako saznaje Telegraf, trenutni fokus kluba su aktuelne borbe za trofeje, gde su na korak od finala ABA lige, a čekaju i svog rivala u polufinalu Superlige, nakon čega će se i pomnije ispratiti situacija sa eventualnim pojačanjima na Malom Kalemegdanu.

(Telegraf.rs)