To je bio prst sudbine

Aktuelni trener Crvene zvezde ponosan je nakon velikog uspeha Nerazura, ali i crveno-belih

Aktuelni trener Crvene zvezde i nekadašnja legenda Intera, Dejan Stanković će sigurno dugo pamtiti nedelju koja je ostala za nama.

Prvo je sa crveno-belima uspeo i matematički da obezbedi titulu u nacionalnom prvenstvu, a kasnije tokom vikenda je saznao da je njegov bivši klub došao do Skudeta u Italiji, čime je prekinuo dugogodišnju dominaciju Juventusa.

I dok su momci sa stadiona “Rajko Mitić“ slavili protiv Vojvodine minimalnim rezultatom u četvrtak (1:0), Inter je čekao vesti sa meča između Sasuola i Atalante, gde je viđena podela bodova, čime su Nerazuri zvanično stekli nenadoknadiv kapital u poslednja četiri kola

To je bio odličan povod za redakciju italijanske Gazete delo Sport da kontaktira Stankovića i da ga priupita kako se oseća povodom čitave situacije. Nema sumnje da se oseća izuzetno ponosno, ali u svemu vidi određenu simboliku.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Ja sam osvojio sa Crvenom zvezdom titulu u Srbiji, a Inter je to učinio u Italiji. To što smo uradili ovu stvar istovremeno je prst sudbine. Koračali smo zasebnim stazarama, ali oboje smo to činili hrabro, kao navijači Intera – rekao je Stanković.

Zvezda je ove sezone igrala protiv najvećeg protivnika Intera u Ligi Evrope, ekipe Milana, časno je ispala, iako nijednom nije poražena. Ukoliko sudbina ponovo reši da “uplete“ prste, možda se desi da crveno-beli i Nerazuri ukrste koplja naredne sezone u Evropi.

(Telegraf.rs)