ŠOK! Bez navijača do kraja sezone!?

Ništa od publike 

Teško će ovo podneti i igrači i navijači...

Ponadali su navijači Crvene zvezde i reprezentacije Srbije da bi u budućnosti mogli da se vrate na stadione, bar u manjoj meri, ali od toga neće biti ništa. 

Članica Kriznog štaba Darija Kisić Tepavčević je surovo odgovorila na pitanje o povratku navijača na stadione.

Ovo znači da Zvezda neće imati podršku na utakmicama Lige Evrope, a da će Srbija pred praznim tribinama dočekati Škotsku u finalnoj utakmici baraža za plasman na Prvenstvo Evrope.

- U narednom priodu imamo samo jednu važnu utakmicu borbu sa korona virusom. A što se tiče ovih mera to se može razmatrati, ali porasta učestalosti bilo kakvog tipa jeste faktor izika. U jednom trenutku smo to dopustili, ali tada su bile propisane jasne mere koje se na kraju nisu poštovale.

- Na kome je krivica, u to ne ulazim, ali nisu se poštovale. Čak su bile i šale na društvenim mrežama zbog moje izjave da su se i karte prodavale "online". Ne želimo da više dođemo u takvu vrstu rizika. Pokazalo se da nismo dovoljno odgovorni i savesni, vrlo je nepopularno ovo što govorim. Nadamo se da će doći do poboljšanja epidemiološke situacije, pa će doći do popuštanja - rekla je Kisić Tepavčević na konferenciji za štabu kriznog štaba. 

Jedna bitka je sada najvažnija.

- U poslednja 24 časa 3 osobe su preminule, to treba sve da nas zabrine. Jesmo se poželeli normalnog života, ali bolje da se sad strpimo da bismo posle mogli da uživamo - zaključila je Darija Kisić Tepavčević.

Espreso