SENZACIJA! Šabaz odbio jači ugovor od Olimpije, sve zbog Crvene zvezde, evo koliko će zarađivati u Beogradu

Iskusni plejmejker je trenutno najplaćeniji igrač Crvene zvezde

Crvena zvezda je u svoje redove dovela i najveće pojačanje ovog leta, makar do sada, a radi se o Šabazu Nejpiru, iskusnom plejmejkeru koji stiže iz redova Olimpije iz Milana, koja je htela da ga zadrži u svojim redovima i iduće sezone.

Šabaz je i prethodnog leta bio velika želja Crvene zvezde, postojali su pregovori, u jednom momentu čak i dogovor, međutim, sve se izjalovilo na kraju i umesto u Srbiju, Nejpir je otišao put G lige, a nedugo zatim je stigao i u Italiju.

Njegovim dolaskom u Milano, krenula je i renesansa ovog kluba, koji je počeo da pobeđuje protivnike kao na traci u Evroligi. Praktično, Nejpir im je doneo i titulu u domaćoj ligi, ali je na kraju sezone došlo do prekida saradnje.

Nije tajna da je Milano želeo da ga zadrži, ali, kako je potvrdio i italijanski novinar Alesandro Mađi, Nejpir nije bio preterano zainteresovan da ostane i iduće sezone u klubu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

U čitavu priču se potom umešala i Crvena zvezda, koja je Nejpiru ponudila unosan ugovor.

Naime, kako Telegraf saznaje, Crvena zvezda je Nejpiru ponudila dvogodišnji ugovor (druga godina opciona), prema kom će Nejpir zaraditi sigurnih 1.800.000 evra za sezonu u Beogradu, a čitav iznos se može i značajno uvećati ukoliko sam igrač ispuni određene bonuse.

Ovim ugovorom, Nejpir je postao i jedan od najplaćenijih igrača u Srbiji, ali i na čitavom Balkanu.

(Telegraf.rs)