POBUNA U REPREZENTACIJI: Kolarov i Prijović okrenuli leđa Krstajiću!

Možda je nešto trulo u državi Danskoj, ali izgleda da baš nije ni potpuno zdravo u našoj fudbalskoj reprezentaciji. Neki igrači optužuju selektora Krstajića da iznosi neistine u javnost kad govori o razlozima zbog kojih ih nema u nacionalnom timu, neki otkazuju zbog povrede pa igraju posle nekoliko dana, neki zaslužuju da igraju, ali su prikovani na klupu… Sva sreća pa imamo dovoljno dobre igrače da mogu da se nose i sa Nemačkom i sa Portugalijom.

To, međutim, ne menja suštinu priče – u taboru “orlova” izgleda i sa “odstranjivanjem” pojedinaca atmosfera nije dobra. To potvrđuje i “Slučaj Kolarov”.

Kako saznajemo iz izvora bliskom fudbalskoj reprezentaciji, neko je Kolarovu ispričao da je Nemanja Matić obavio telefonski razgovor s selektorom Mladenom Krstajićem i tom prilikom mu saopštio da želi da sanira povredu, pa bi da ne bude deo tima na prijateljskom meču s Nemačkom i potom na startu kvalifikacija za EP, s Portugalijom.

Kada je, navodno, Kolarov saznao za to, rekao je Krstajiću da onda ni on neće da igra. Do tada je bio u Staroj Pazovi, došao na okupljanje, čak prisutvovao i treningu reprezentacije, ali je ubrzo napustio bazu naše fudbalske reprezentacije.

Podsetimo, pet dana posle meča s Portugalijom, u Lisabonu, Matić je igrao za Junajted protiv Votforda, a dan kasnije Kolarov je igrao za Romu, u meču sa Napolijem.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Kolarov i Matić su, podsetimo, kapiten i zamenik kapitena naše reprezentacije!

Prijović, koji redovno nastupa za klub u Saudijskog Arabiji, je trebao da nastupa za reprezentaciju ali se uopšte ne nalazi na spisku jer je navodno povređen!