OHI RASPAMETIO ZVEZDAŠE! “Znam šta je VEČITI DERBI i koliko našim navijačima znači pobeda”

Norvežanin dobro pripremljen za sve što ga čeka u Srbiji

Ohi Omojiudžanfo dobro zna kakva je svetkovina "večiti derbi".

Očigledno je da su ga njegovi prijatelji dobro upoznali sa tradicijom fudbalskih duela između Crvene zvezde i Partizana.

Drugi večiti derbi ove sezone biće odigran 26. ili 27. februara na Marakani. Prvi je igran na stadionu u Humskoj i završen je rezultatom 1:1.

- Moji srpski prijatelji su se potrudili da me dobro pripreme. (smeh) Naravno da znam, večiti derbi je najveća utakmica u Srbiji. I mi u Norveškoj znamo da je to jedan od najžešćih i najvrelijih derbija u Evropi. Svestan sam i znam koliko znači pobediti u takvim utakmicama - istakao je Ohi.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Crvena zvezda je u bodovnom zaostatku za Partizanom. Međutim, pet bodova minusa ne brine previše Ohija.

- Možemo i moramo da ostvarimo cilj. A, to je titula! Crvena zvezda može da pobedi svakoga, samo ako budemo dosledni, vredno radimo i ništa ne shvatamo olako. Sa navijačima kakve imamo i koji uvek daju vetar u leđa sve je moguće - optimističan je Ohi.

Norvežanin je igrao derbije između Rozenborga i Moldea, kao i onaj najveći u njegovoj zemlji, između Lilestrema i Valerenge. Opet to po tradiciji, ambijentu i atmosferi nije ni blizu onoga što ga čeka u Srbiji.

Ekskluzivni intervju sa Ohijem Omoidžuanfom čitaćete na portalu Kurira u narednim satima, kao i našem sutrašnjem print izdanju.

Kurir sport/A. Radonić