Noć kada je „rođen“ Đenka i evropski rekord u poseti!

Bilo je to jedno od najblistavijih crveno-belih večeri, "pao" je Budiveljnik u četvrtfinalu Evrokupa

KK Crvena zvezda je podsetila svoje navijače na važan datum u svojoj istoriji - pre tačno šest godina odigran je nezaboravan meč između crveno-belih i ukrajinskog Budiveljnika, u pitanju je bio revanš četvrtfinala Evrokupa, i to pred rekordnim brojem gledalaca, 24.232.

Do danas, ta poseta se računa kao najveća na jednoj utakmici pod okriljem Evrolige, bilo da su u pitanju mečevi najkvalitetnijeg takmičenja ili Evrokupa.

https://www.youtube.com/watch?v=EoNnFna95Cs

Bilo je to i veče koje će zauvek pamtiti i Čarls Dženkins, odigrao je najbolju partiju u karijeri, i isključivo zahvaljujući njegovoj paljbi za tri poena i poenima iz svih mogućih pozicija, tim Dejana Radonjića je nakon produžetka uspeo da slomi otpor gostiju.

Zvezda je, uz podsećanje na taj meč, poslala i važnu poruku svojim navijačima u vreme kada je najvažnije sačuvati se i ostati zdrav.

https://www.instagram.com/p/B-Mfx8MJv5S/

Uz nadu da ćemo se ponovo radovati i uživati u velikim evropskim utakmicama našeg kluba u budućnosti, KK Crvena zvezda još jednom apleuje na sve da se pridržavaju svih instrukcija i saveta nadležnih organa i da ostanu u svojim kućama do potpune pobede nad pandemijom virusa COVID-19 - glasi poruka KK Zvezda.

Telegraf.rs