NEZAMISLIVO! Prozivao Novaka zbog vakcine a priznao da su ga pustili zaraženog u Australiju

Andrej Rubljov otvoreno priznao da je bio zaražen korona virusom kada je ušao u zemlju

Brukama Australije očigledno nema kraja nakon sramnog ponašanja njene vlade kada je u pitanju Novak Đoković, koji je na kraju deportovan posle 11 dana prave torture.

Iz dana u dan se pojavljuju novi dokazi i činjenice koje ne idu u prilog vlastima Australije, a poslenji u nizu jeste podatak da su dozvolili teniseru koji je zaražen korona virusom da bez problema uđe u zemlju.

Ovo je sam teniser, Andrej Rubljov, otkrio u izjavi za medije na Australijan openu.

- Mene lično sada ne testiraju jer sam tek preboleo korona virus. Kada sam leteo u Australiju još sam bio pozitivan, ali nivo kovid SS, kako se to zove, neću lagati, bio je vrlo nizak i nije opasan. Bilo mi je dopušteno da uđem u zemlji. Osim toga, proveo sam više od deset dana u karantin. Možda bih i dalje bio pozitivan. Ali više nisam zarazan i opasan. Budući da sam bio bolestan, više ne radim PCR testiranje - rekao je Rubljov.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Inače, sada tek postaje još sramotnije za ruskog tenisera to što je licemerno prozivao Đokovića da zbog "ličnih dogovora ne znači i da će preći granicu", a sada se ispostavlja da je on u zemlju ušao iako je imao korona virus.

(Telegraf.rs)