“Ne može uvek brilajntno i lepo, ovako se osvaja titula”

Nisu oduševili crveno-beli, svestan je toga i trener lidera

Fudbaleri Zvezde vratili su se na prvo mesto superligaške tabele pobedom nad Čukaričkim. Teškom, mukotrpnom, uz gol Bena koji je napravio svu razliku protiv sastava sa Banovog Brda.

Trener lidera Dejan Stanković je posle meča konstatovao da su lepota i lepršavost igre bili u drugom planu što zbog vremena, što zbog igre rivala, te da je danas bilo važno samo pobediti.

- Znate, kad neko dođe organizovano, a ima takav kvalitet kao što ima Čukarički, mladost, poletnost, hrabrost, organizovanost iza lopte, a sve vreme smo igrali protiv postavljene odbrane, onda i dođe do velikog broja grešaka. Što znog terena, što zbog naših grešaka... Nekad dođe i do malo tenzije, malo se skrati teren, ali tako se osvaja titula. Ne može svaka utakmica da bude briljantna i lepa kao što je to bilo u Bačkoj Palanci (mislio je Topoli, prim aut.). Ja sam zadovoljan, borba do kraja, malo neiskustvo je bilo kod nas, ali dosta smo igrali na hrabrost i organizovanost. Uspeli smo da iskontrolišemo utakmicu i da je dovedemo do kraja onako kako nam odgovara.

Stanković je dao i prve informacije o povredi Milana Borjana koji se povredio u drugom poluvremenu, ali i izdržao do kraja.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Prvo je osetio bol u mišiću, posle toga je dobio udarac dole u potkolenicu. Kapitenski je to izdržao, mi smo želeli da ga promenimo, da mu skratimo bolove, imao je ogromne bolove ali kapitenski nije želeo da izađe. Kako on, tako i svi momci zaslužuju pohvale, tako se osvaja titula, korak po korak. Čeka nas još teže gostovanje u Novom Sadu nego što je to bila ova utakmica, ali ako želiš da budeš prvi moraš sve prepreke da pređeš do kraja.

(Telegraf.rs)