Navijači iznenadili fudbalere u sred Hofenhajma

Simpatizeri crveno-belih posetili ekipu posle treninga

Zbog poznate situacije sa korona virusom fudbaleri Crvene zvezde i Hofenhajma će u četvrtak uveče biti lišeni pomoći navijača u prvom kolu grupne faze Lige Evrope.

Ipak, za najvernije pristalice crveno-belih nema prepreka da podrže momke na premijeri u Evropi što su pokazali ove večeri kada su se pojavili ispred hotela kako bi ohrabrili igrače posle treninga.

Pesma se orila iz grla desetak pristalica Crvene zvezde koji su poštovali distancu i pesmom podržali ljubimce.

Inače, o značaju podrške navijača govorio je i trener Dejan Stanković na konferenciji za medije uoči utakmice sa Hofenhajmom.

Moramo da se naviknemo na novonastalu situaciju. Uvek pričam da je fudbal za navijače, samo sa njima je pravi doživljaj, a sada je to nemoguće. Nadam se da će se stvari uskoro promeniti i da će se situacija iskontrolisati na pozitivno.

- Ubeđen sam da će se ovo takmičenje, kao i sva druga odigrati do kraja, ali jedva čekam ponovo da vidim navijače. Bez njih, to jednostavno nije to. Mi smo derbi odigrali bez publike i to nije bio pravi osećaj. Ipak, uprkos tome što su prazne tribine, mi osećamo podršku - poručio je Stanković.

(Telegraf.rs)