Legenda srpskog fudbala ISPROZIVALA Tadića: “Kapiten nam se ponaša kao baletan”

Besan zbog poraza

Stanislav Karasi ogorčen zbog igre Orlova, a posebno Dušana Tadića

Legendarni srpski fudbaler Stanislav Karasi, čuveni igrač Crvene zvezde i nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, besan je zbog poraza Orlova od Škotske nakon penala, posle kojeg ni nakon 20 godina naš tim neće igrati na Evropskom prvenstvu.

On nije štedeo igrače nakon poraza, a posebno se ostrvio na kapitena Dušana Tadića, koji je nosio traku u odsustvu Aleksandra Kolarova.

- Oni su pokazali da nije dobro napravljena reprezentacija, Gudelj je igrao levog beka, što je nezamislivo, jedan igrač koji izgara na sredini terena, koji može da odgovara borbi Škotima, stoji sa strane.

Drugo, dva igrača koja su u špicu napred, pogotovo kapiten, ja sam rekao sinoć u mom društvu gde sam gledao utakmicu, kao baletan. Tako možeš nonšalantno da igraš u Ajaksu, ne u reprezentaciji. On određuje sve, a ništa ne radi. Mnoge stvari nisu funkcionisale - ističe Karasi, koji nije štedeo ni selektora.

- U pravu je Tumbaković što kaže da je ljut na igrače, ali on je postavio te igrače. Mi smo imali neke živosti tek u nekom momentu kada je počeo da menja, kada je ubacio Mladenovića, a Gudelj igrao u sredini. Tako je trebalo od početka da se igra.

- Očigledno da ovi igrači koji igraju u reprezentaciji, ne mogu da igraju sa ovim igračima našim, jer to su lažne vedete. Oni igraju u svojim klubovima sa boljim igračima, zato igraju dobro. Imaju i svoje novinare koji pišu i izmišljaju, to je jedna mašinerija - besan je Karasi.

Pogledajte u galeriji kako je izgledalo slavlje Škota i očaj Orlova na Marakani:

Telegraf.rs