Havi Martinez u PAZOVI! Evo šta je rekao o reprezentativcima Srbije

Najupečatljivi utisak na Havija je ostavio – Zoran Tošić kao i mnogi naši reprezentativci

Još dok je bio u Bajern Minhenu važio je Havi Martinez za jednog od najboljih vezista sveta. Ovih dana je Španac u Srbiji sa ekipom, pa je uspeo da izdvoji malo vremena za razgovor.

Martinez se trenutno sprema u Staroj Pazovi gde se nalazi naša Kuća fudbala, a u razgovoru za Meridian sport je otkrio neke zanimljive detalje.

– Prvi put sam u Kući fudbala i Pazovi. Ovo je prijatan kraj i to sam shvatio prilikom obilaska – rekao je Martinez za Meridian sport.

Upoznat je svetski as i sa naša dva najveća kluba – Crvenom zvezdom i Partizanom.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

 Znam da su Zvezda i Partizan ispred svih. Ispratio sam Zvezdu one godine kad smo igrali protiv njih, ali to je sve.

Najupečatljivi utisak na Havija je ostavio – Zoran Tošić kao i mnogi naši reprezentativci.

 Mnogo njih. Izdvojio bih Zorana Tošića, on je fenomenalan fudbaler. Upoznao sam i mnogo vaših igrača u Frankfurtu. Takođe, ne bih hteo da zaboravim i vaš nacionalni tim koji je sastavljen od vrhunskih igrača.

Zanimljivo je da Martinez nije imao nijednog svetski poznatog idola već svog – brata.

– Jedini idol kog sam imao u životu je moj stariji brat Alvaro, koji je trenirao fudbal, i kupio sam njegove “fore”. Želeo sam da budem kao on.

I za kraj, pitanje ko je bolji Mesi ili Ronaldo?

– Oni su mašine i podigli su ovu igru na viši nivo. U nekom delu je bio bolji Kristijano, u drugom Mesi. Stvarno je teško izabrati, ali drago mi je što živim u njihovoj eri – zaključio je legendarni as za Meridian sport.

(Telegraf.rs)