DOĐITE DA PODRŽIMO ŠAMPIONE! Košarkaši stižu na BALKON, evo i kad

Košarkaška reprezentacija Srbije u ponedeljak uveče je sletela u Beograd iz Manile nakon osvojenog srebra na Svetskom prvenstvu.

Orlovi su poraženi od Nemačke u borbi za trofej, ali čitava ekspedicija koja je boravila na Filipinima može i mora da bude ponosna na urađeno u proteklih nekoliko nedelja.

Grad Beograd organizovao je doček za naše heroje na balkonu gradske Skupštine, a poznato je i kada će se košarkaška reprezentacija izaći na čuvenu terasu.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, primiće košarkaše u 19 časova, a sat vremena kasnije u 20 časova naši reprezentativci će izaći na balkon.

Dođite da pozdravimo heroje!

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Oni su u ponedeljak kasno uveče sleteli u Beograd i već na aerodromu su imali manji doček pošto je nekoliko stotina navijača odlučilo da ih pozdravi.

Nema sumnje da su, nakon izuzetno napornog leta koje je stiglo posle napornih sezona u klubovima, željni odmora, međutim izlazak na balkon je san svakog sportiste, pa im još malo obaveza neće teško pasti.

Podsetimo, Srbija je prema prognozama kladionica bila jedan od favorita pre nego što su postali poznati sastavi svih ekipa.

Nakon što su brojni košarkaši otkazali učešće na Mundobasketu, šanse Orlova da se nađu u završnici procenjene su kao male, ali uprkos tome, naši košarkaši igrali su na visokom nivou i do samog kraja bili su u velikoj borbi za zlato.

Kurir sport