ČUDAN MEČ NA ZLATIBORU – “Nameštaljka” o kojoj priča cela Srbija (VIDEO)

Bizarne reakcije fudbalera na utakmici Zlatibora i Sinđelića, odnosno još čudniji golovi za pobedu domaćina, u "žiži" su javnosti u Srbiji pošto se sumnja na regularnost.

Na ispitivanje dešavanja sa ove utakmice prvi je pozvao sportski direktor kruševačkog Trajala Milan Gašić istakavši da "liga nema nikakvog smisla", pošto veruje da je svima jasno da određeni klubovi igraju "tri za tri".

Dok se još uveč čeka reakcija iz Prve lige Srbije, odnosno Fudbalskog saveza, na Gašićevu izjavu odgovorio je predsednik Zlatibora.

U izjavi za "Sportski žurnal" prvi čovek ekipe koja je pobedila u spornoj utakmici naveo je da ništa nije bilo čudno u tome, uz poruku da je u stvari Trajal postigao najčudniji gol ove sezone, protiv Teleoptika kada se igrač pomerio s pravca lopte.

"Nemamo ni potrebu ni obavezu da se bilo kome pravdamo. Fudbalska Srbja dobro zna kako igramo utakmice i da nas kvote i kladionice ne zanimaju.Nikome nije smetalo pet vezanih poraza, a sada smeta jedna pobeda, koja objektivno ništa nije rezultatski značila za plasman u plej-of. Očigledno je mladi gospodin, koji je uzgred kapiten, direktor, finansijer i trener uspešnog kluba, pogrešno obavešten", rekao je predsednik Veljko Radulović.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Videćemo da li će FSS reagovati na dešavanja sa ove utakmice, a poslednji put u PLS zbog "utvrđene nepravilnosti" kažnjeni su BSK, ČSK, Bežanija i Mačva.

Njima je u decembru 2016. godine oduzeto po tri boda.

Pogledajte "hajlajtse" sa te utakmice.

https://www.youtube.com/watch?v=YB4skUWKnFA