BEZOBRAZLUK: Orlići ostavili nered u svlačionici nakon utakmice

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije, predvođena selektorom Neškom Milovanovićem, imala je novi kiks u kvalifikacijama, pošto je i Letonija uspela da odnese bodove iz Srbije.

Orlići su na Karađorđu remizirali sa Letoncima (1:1) i sada su na pretposlednjem mestu na tabeli grupe 5 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine.

Osim kiksa na terenu, Neškovi Orlići su imali i ozbiljan kiks van njega. U svlačionici.

Naime, po završetku meča na Karađorđu je u svlačionici Orlova, gde se vidi i akreditacija FSS-a za ovu utakmicu, viđen potpuni svinjac. Đubre na sve strane, razni papirići po podu, prazne flaše, limenke energetskih pića, ali i, ono što je najgore – prazne kutije pica!

Neobjašnjivo je da profesionalni sportisti posle meča jedu nezdravu brzu hranu poput pice, ali možda i to daje odgovor na njihove rezultate i igre od starta kvalifikacija.

O kulturi i vaspitanju je izlišno govoriti. Slika govori više od svake reči.

Podsetimo, nedavno su nešto slično na Marakani uradili i Ronaldo i Portugalci, koji, doduše, nisu imali prazne kutije pica.

Sa druge strane, imamo i pozitivan primer kada su Japanci na Mundobasketu svlačionicu ostavili tako sređenu, da oni koji čiste posle nisu imali ni potrebe da ulaze.

(Telegraf.rs)