Zašto je Zvezdin desni bek potpuno precrtan?

Crvena zvezda će sutra od 20 časova odigrati meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Šampiona. Srpski šampion nije imao sreće kada su u pitanju povrede, pa na terenu nećemo videti Pavkova, Bena ali i Babića.

To negde i nije čudno, Zvezda nije htela da rizikuje kada su u pitanju roviti igrači. Niko od njih nije poveden samo iz tog razloga, svi moraju da budu 100% spremni za meč koji dolazi.

„Najbolji igrač je zdrav igrač“, rekao je Milojević na konferenciji za štampu misleći na Bena i Pavkova.

Ono što je sve začudilo je to što se u avionu nije našao desni bek Crvene zvezde – Filip Stojković. Pre nekoliko dana mi smo bili prvi koji su pisali da je Žule kod Milojevića potpuno precrtan. Srpski trener neće da čuje za Filipa, a prema našim informacijama Milojević i te kako ima razloga da bude ljut na Stojkovića.

Vujadin Savić je tiho sklonjen, Jirka je poslat na pozajmicu, Žule ne igra niti je u bilo kakvom planu. Vladan Milojević je imao veliki zadatak što su mu zamerili mnogi navijači, ali prećutno odobrili zbog rezultata koje niže, a to je da zavede disciplinu u svlačionicu koja je u jednom momentu bila narušena.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Posle hita koji su snimili beogradskom čaršijom kruže razne priče, a niko se nije oglasio da kaže šta se tačno dogodilo. Problem je nastao posle utakmice sa Čukaričkim i posle nekoliko meseci probudile su se ozbiljne sumnje srpskog stratega o kojima ne bismo da pišemo jer nisu sigurno proverene, ali ako su istinite onda je situacija i te kako ozbiljna i napeta.

Bilo kako bilo, Stojković će gotovo sigurno na transfer listu, ali trenutno za njega nema mnogo interesovanja. Kilaža, ali i forma daleko su od prošlogodišnje.

Sve u svemu mnogo sreće Crvenoj zvezdi sutra! Enigma zvana „Gardisti“ ostaće velika tajna. Bar za sada.

Izvor: beogradskiportal.rs