Ibrahimović želi dovesti Dekijevog pomoćnika!

Navodno ga traže čak četiri kluba

Dejan Stanković je produžio ugovor sa Crvenom zvezdom uprkos interesovanju iz Italije, ali vrlo lako može da se desi da dođe do promena u njegovom stručnom štabu.

Jedan od njegovih saradnka Miloš Milojević je prema navodima švedskih medija kandidat za šefa stručnog štaba čak četri kluba. Za njega su navodno zainteresovani Haken, Erenbro, Falkenberg i Hamarbi, u kom vlasnički udeo imao i Zlatan Ibrahimović.

Talentovani srpski trener iz Knjaževca je već radio u Švedskoj i Mjelbi uveo iz treće u prvu ligu, a radio je još u Vikinguru, Breidabliku, odnosno kao pomoćnik u Vikinguru.

"Laskaju takve priče. Želim da ponovo budem glavni trener, tako da ću saslušati ponude ako ih bude. Za sada nema ništa konkretno, samo glasine i spekulacije", poručio je Milojević za tamošnje medije.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Naravno, najzanimljivija je ponuda Hamarbija.

"Mislim da me u tom slučaju Stanković ne bi zaustavio, čak iako bi želeo da ostanem. Dejan zna koje su moje ambicije, kao i to da sam već imao određene ponude, ali sam ostao u Zvezdi. Iz Hamarbija me, međutim, niko nije kontaktirao", rekao je "švedski Miloje" i dodao da će ostati sa Stankovićem i sa njim preći u budućnosti na novi zadatak ili će se vratiti u Skandinaviju.

Milojević je inače jedan od najbližih saradnika Dejana Stankovića, naravno pored Nebojše Miloševića i Nenada Milijaša.

Mondo.rs