ŠOK! Zvezdin najbolji igrač ne igra ni protiv Hofenhajma

Loše vesti...

Osim povrede primicača, koja je stigla kao posledica paklenog ritma i velikog broja i zbog toga je njegov organizam potpuno iscrpljen

Loše vesti za Crvenu zvezdu i njene navijače! 

Aleksandar Katai po svemu sudeći neće zaigrati ni protiv Hofenhajma u četvrtak u 5. kolu grupne faze Lige Evrope.

Iskusni ofanzivni vezista crveno-belih plaća danak paklenom ritmu u ovoj polusezoni, kao posledica toga je stigla povreda primicača u meču reprezentacije Srbije protiv Škotske.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

U stvari, on je tu povredu dugo vukao, a u kratkom periodu je odigrao mnogo mečeva, bio je rovit još u meču protif Hofa u Nemačkoj, pod blokadom igrao protiv Libereca i Briža u Beogradu, a sve se pogoršalo u dresu reprezentacije.

foto: Starsport©

Ipak, on je fizički iscrpljen i slomljen, i ova povreda je posledica toga. To su pokazali i testovi opšteg zdravlja organizma.ž

Zato se sa njim neće rizikovati ni u susretu u četvrtak protiv nemačkog tima, javlja "Mozzartsport".

Zvezda je takoreći obezbedila evropsko proleće i plasman u 1/16 finala Lige Evrope, pa onda nema potrebe da se u ovom meču rizikuje sa rovitim i važnim igračem. Možda će biti spreman tek za duel protiv Libereca u poslednjem kolu.

Takođe, ako se stanje u potpunosti ne popravi, postoji mogućnost da Katai pauzira do kraja jeseni, a onda se maksimalno spremi za obaveze tokom proleća, kojih će po svemu sudeći biti dosta i na domaćoj, ali i na evrosceni.

Espreso