ŽIGIĆ: “Radimo dobar posao u FSS” – Mrđa mu oštro odgovorio

Žigara promašio temu...

Dragan Mrđa, bivši fudbaler Crvene zvezde, stao je na stranu u Vidića i Matića, koji su žestoko kritikovali rad Fudbalskog saveza Srbije. 

Pored toga, komentarisao je i izjavu Nikole Žigića, koji je podržao FSS i istakako kako su reprezentativci imali sjajne uslove za pripremu. Mrđa navodi kako je Žigić promašio temu.

- I ranije su nam se dešavali kiksevi. Pa, nismo 20 godina otišli na EP. Suština problema nisu vrhunski uslovi koje je Savez omogućio reprezentatiovcima.

- Pa, to se valjda podrazumeva, to treba da bude nešto normalno. Hajde, da sada ne menjamo teze. Suština je ono što pričaju Vidić i Matić - rekao je Mrđa za Kurir i dodao:

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Pročitao sam šta priča Nikola Žigić, takođe moj nekadašnji saigrač iz Crvene zvezde i srpske reprezentacije. Promašio je suštinu, on govori o uslovima koje treba da imaju igrači u reprezentaciji... Pa, Nikola, nije tu problem! Problem je u rezultatima A reprezentacije, odnosima među igračima, mlađim selekcijama, klupskom fudbalu... Mene brine i to gde su neki bivši igrači pozavršavakli kurseve za licence, da bi dobili mesto u stručnom štabu reprezentacije - istakao je Mrđa.

Espreso