DELIJE SPREMITE SE! Katai pristao na ZVEZDINU ponudu

Čeka se njegov povratak iz Amerike kako bi se dogovorili neki detalji ugovora

U prvi mah je delovalo da neće biti ništa od toga, ali sada je izgleda Aleksandar Katai na pragu dogovora oko povratka u Crvenu zvezdu.

Na Marakanu bi moglo da stigne najzvučnije pojačanje ovog leta i to vrlo brzo, jer pregovori kluba s Marakane i igračevih menadžera ne da su poodmakli, već je iskusni krilni napadač i pristao na uslove koje mu je ponudio bivši tim, prenosi "Informer".

Crveno-beli su navodno spremni da bivšem igraču ponude 480.000 evra godišnje (40.000 na mesečnom nivou) čime bi bio u redu najplaćenijih igrača zajedno sa Benom, Borjanom i odlazećim Garsijom, pogotovo što će na Marakani biti "kresanja" plata zbog finansijskog gubitka zbog koronavirusa.

foto: AP

Očekuje se da kada se povremeni reprezentativac Srbije vrati iz Amerike pregovori nastave i da se dogovore detalji ugovora.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

On će stići kao slobodan igrač jer je dobio otkaz u LA Galaksiju posle rasističkog ekscesa svoje supruge i zbog toga će i za sam potpis sa crveno-belima dobiti određenu svotu novca što je uobičajeno u ovakvim situacijama.

Prema nekim informacijama Katai ima veliku želju da se vrati na Marakanu, gde bi očigledno imao slična primanja kao i u Los Anđelesu, ali s obzirom na ranija iskustva kada u klubu nije bilo plata po nekoliko meseci želi da dobije pismene garancije da će biti isplaćivan na vreme i tako se osigura, mada su se u Zvezdi pozvali na kontrolu UEFA.

Espreso