MEĐU NAJBOLJIMA: Nikola Jokić će igrati na ALL STARU – Znate li ko je poslednji Srbin ko je igrao na toj utakmici? (FOTO)

Košarkaš Denvera Nikola Jokić prvi put u karijeri igraće na Ol-staru pošto je izabran među "rezerve" od strane trenera u NBA ligi.

Jokić je tako postao tek treći srpski košarkaš učesnik najvećeg košarkaškog spektakla na svetu. Prethodno su to bili Vlade Divac 2001. i Peđa Stojaković 2002, 2003. i 2004. godine.

Navijači, igrači i predstavnici medija su prethodno izabrali startere, dok su dva igrača sa najviše glasova dobili priliku da budu kapiteni ekipa, to su Lebron Džejms i Janis Adetokumbo.

Starteri su:

Zapad: Lebron Džejms, Stef Kari, Džejms Harden, Kevin Durent i Pol Džordž.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Istok: Janis Adetokumbo, Kemba Voker, Kajri Irving, Kavaj Lenard i Džoel Embid.

Treneri su izabrali rezerve.

Zapad: Nikola Jokić, Rasel Vestbruk, Entoni Dejvis, Demijen Lilard, Lamarkus Oldridž, Klej Tompson i Karl-Entoni Tauns.

Istok: Kajl Lauri, Blejk Grifin, Bredli Bil, Kris Midlton, Ben Simons, Viktor Oladipo i Nikola Vučević.

Veliko iznenađenje je izostanak mladog Luke Dončića koji je bio izuzetno visoko kotiran po glasovima navijača. Samo Lebron Džejms i Janis Adetokumbo su imali više glasova od Luke, međutim, to nije bilo dovoljno da se sjajni ruki nađe u Ol-star timu.

https://twitter.com/NBAonTNT/status/1091126673368588288

Na Ol-staru neće igrati Zapad protiv Istoka kao što je nekada bio format, već će na "draftu", koji je 7. februara, dva kapitena birati svoje timove.