ŠOK U LUČANIMA: Mladost pobedila Partizan

Drugi uzastopni poraz Partizana.

86. minut - Ivanović se obrukao, još jedna velika prilika otiošla je u nepovrat po goste! Suma je prethodno centrirai sa desne strane, ipak nije se najbolje snašao napadač gostiju - sa jedva pet metara, istina iskosa, promašio je čitav gol.

79. minut - Opet je Sadik bio u šansi, sve je dobro uradio sem završnice. Ponovo je slabo šutirao, pa se Zečević snašao i odbranio i taj pokušaj.

77. minut - GOL, 1:0! Iz prve šanse na utakmici, bukvalno iz prve prave akcije Mladost je povela. Strelac je Lazar Jovanović koji je sačekao centaršut na "drugoj stativi", prvi udarac glavom mu je odbranio Stevanović, ali ne i drugi - za vođstvo domaćeg tima.
Play Video

1:08

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

72. minut - Lakčević je zamenio Asana...

65. minut - "Mister promašaj" Sadik opravdao je i ovom prilikom nadimak! Našao se sam pred Zečevićem, ali je bio previše nonšalantan, mlako je šutirao, a golman Lučana odbranio. Imao je Sadik i "popravni" nakon odbitka, no ni iz drugog pokušaja nije bio precizniji - poslao je loptu pored stative.

62. minut - Tošić je pokušao - tukao je pored gola! Najbolja prilika za Partizan u nastavku, ujedno i prva. Odmah potom Miloševioć šalje u igru Sumu, izašao je Zdjelar.

59. minut - Gosti i dalje bez rešenja na polovini rivala, iako su od samog starta utakmice daleko superiorniji "na lopti", u posedu, gotovo u svim segmentima igre.

51. minut - Navijači Partizana nastavljaju revolt protiv predsednika FSS Slaviše Kokeze zbog učestalih spornih penala za Zvezdu. Sudija Simović je na kratko prekinuo utakmicu.

POLUVREME

36. minut - Zečević ima pune ruke posla... Odbranio je najpre Asanov pokušaj, nedugo potom i Miletićev koji se nije baš proslavio u završnici akcije.

34. minut - Natho je bio u prilici, pokušao je solo akcijom, izborio se za udarac, ali je traljavo šutirao, pa Zečević nije ni imao potrebe da interveniše.

31. minut - Još jedan lak posao za golmana Mladosti, Tošić je šutirao desnom nogom, a Zečević bez problema ukrotio loptu. Partizan od starta daleko bolji, ali ne uspeva da iskreira opasnije šanse.

20. minut - Prvi udarac u gol. Sadik je bio u kaznenom prostoru, šutirao je po zemlji - direktno u golmana Zečevića.Play Video

0:33

161 Večiti derbi, FK Partizan, FK Crvena zvezda

Foto: Tanjug/Bojan Stekic

15. minut - Drugi žuti karton za Mladost, upisan je i Lazar Jovanović zbog povlačenja za dres Asana koji je otvarao kontru.

6. minut - Prvi žuti karton je upisan Lekoviću, koga je Tošić izigrao i izborio "skraćeni korner". Proigrao je Zdjelara posle "prekida", ali je ovaj "lansirao" loptu daleko preko gola.

3. minut - Zanimljiv početak u Lučanima, Partizan je uspostavio inicijativu, ali jasno je da Mladost neće težiti samo odbrani svog gola.

SASTAVI

Mladost: Zečević, Andrić, I. Milošević, Šatara, Leković, B. Milošević, Jovanović, Pavlović, Eliomar, Radivojević, Odita. Trener: Goran Stanić.

Partizan: Stevanović, Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević, Zdjelar, Šćekić, Tošić, Natho, Asano, Sadik. Trener: Savo Milošević.

telegraf.rs