Zvezdin centar se vraća jači nego ikad!

Ognjen Kuzmić iskoristio je pauzu da se potpuno oporavi i vrati na pređašni nivo

Centar Crvene zvezde, Ognjen Kuzmić je ponovo na početku, posle silnih povreda i nedaća, ali to je za njega poznato stanje. Mnogo puta je morao da kreće od nule, ali je stizao do trofeja u nekoliko različitih takmičenja.

On je jedan od retkih košarkaša, ako ne i jedini, koji ima šampionski prsten NBA i titulu Evrolige. Zatim ima titulu ABA, Kup Koraća i Super ligu), u Atini je podigao Kup Grčke, a u Americi ima čak i trofej namenjen osvajaču Razvojne NBA lige.

Trenutna pozicija mu nije strana, kao što odlično zna da je put do uspeha poliven znojem.

Leto sam proveo trenirajući u Doboju i spreman sam - rekao je Kuzmić ne skrivajući da ima veliki motiv da se vrati na stari nivo. - Posle svega što se desilo, duža pauza mi je dosta pomogla. Imao sam više vremena i prostora da treniram i da se spremim za narednu sezonu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Bazu koju je izgradio u Doboju, Kuzmić je nadogradio sa ekipom na Kopaoniku.

Imamo odlične uslove, a na nama je da ih maksimalno iskoristimo. Najvažnije da svi ostanemo zdravi, a onda će doći i željeni rezultati.

Crveno-beli se u petak vraćaju kući. Nastaviće da rade u Beogradu, posle čega im slede i prijateljske utakmice. Prema ranijem planu, predviđeno je učešće na turnirima u Antaliji i Moskvi.

(Telegraf.rs)