Zvezda ODBILA milionsku ponundu za kapitena (FOTO)

Kako Beogradski portal saznaje Crvena zvezda je rešila da odbije vrlo, vrlo bogatu ponudu od turskog Trabzona koja je pristigla za kapitena Vujadina Savića.

Pored toga što Uprava ne želi da proda Savića i sam igrač neće da ide iz Zvezde, što je sjajan podatak. Ima jedna zanimljiva uzrečica Delija „šta zna srce šta su milioni“, može se reći da je kapiten crveno – belih to bukvalno shvatio, a njegova ljubav prema Zvezdi je definitvno nemerljiva! Sjajan je podatak za navijače je da kapiten ostaje kao bitan faktor u timu, a odbrana će biti nikad jača, tu je Degenek, Milunović, sada i Savić.

Turska ponuda je bila baš bogata, premašili su sve limite kada je u pitanju novac, ali ipak stav Uprave je bio da nije baš pametno da u ovom trenutku Savić ide.

Svakako ova Zvezda nije ona stara kad se na svaki pomen transfera igrač prodavao. Dobar je podatak da Zvezda neće dati ni Bena, Marina, a ni Borjana. Ipak se ozbiljno radi u Ljutice Bogdana i ovim gestom su pokazali da je to tako i nikako drugačije.

Izvor: beogradskiportal.rs