“Zna se cilj, Zvezdina deca su budućnost kluba!”

Strateg crveno-belih veruje u omladinu kluba

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle pobede nad Zalaegersegom (1:0) u kojoj je odmarao veliki broj standardnih prvotimaca da su Zvezdina deca budućnost kluba.

- Druga kontrolna utakmica je bila svakako dosta bolja od prve i nadam se da će svaka sledeća biti još kvalitetnija. Meč sa Zalaegersegom je bio dobra provera, pravi takmičarski duel. Reč je o rivalu koji igra agresivno i disciplinovano. Implementirali smo dosta elemenata, na kojima radimo na treninzima i to je ono što me raduje.

Milojević je dodao da rezultat nije primaran, ali je istakao da igrači moraju da znaju da ako igraju za Crvenu zvezdu i nose taj grb, nema razlike između prijateljskih i zvaničnih utakmica.

- Zna se šta je cilj, ali u ovom trenutku to zaista nije primarno. Mnogo dobrih stvari smo do sada uradili, ali uvek ima prostora za napredak. Još uvek radim na pronalaženju pravih pozicija za pojedine igrače, želim da vidim kako se snalaze, ali sam zadovoljan kako se odvijaju pripreme - istakao je Milojević.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Pohvalio je Milojević mladog Jovana Šljivića, koji se danas upisao u listu strelaca.

- Šljivić je danas postigao lep gol, takođe je i Viktor Radojević sjajno centrirao. Još jednom se pokazalo da imamo decu koja polako dolaze. Na nama je da ih istrpimo, uvek je bitan momenat za mlade igrače kada ih "gurnuti u vatru". Njihovo vreme tek dolazi, Crvena zvezda ima lepu budućnost sa dosta mladih i talentovanih igrača. Veoma sam zadovoljan, na njima je samo da rade.

Nastaviće igrači Zvezde sa napornim radom i u predstojećem periodu.

- Radimo po planu i programu, takođe smo i danas radili u ozbiljnom režimu. Verovatno će pojedini igrači dobijati veću minutažu, s obzirom na to da se približava početak prvenstva i oni bi trebalo da budu na visokom nivou - zaključio je Milojević.

(Telegraf.rs)