UTAKMICA GODINE! Poznati sastavi Srbije i Brazila

Dugo čekani duel srpske i brazilske selekcije možete pratiti uz Telegraf Sport

Kucnuo je čas! Selekcija Srbije od 20 časova igra svoj prvi meč na Mundijalu u sklopu grupe G protiv reprezentacije Brazila

TOK MEČA:

SASTAVI

Brazil: Alison - Aleks Sandro, Tijago Silva, Markinjos, Danilo - Kazemir, Paketa, Nejmar, Rafinja - Ričarlison, Vinisijus.z

Srbija: V. Milinković-Savić - Mladenović, Pavlović, Veljković, Milenković, Živković - Gudelj, Lukić - S. Milinković-Savić, Tadić - Mitrović.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

PRE MEČA:

Reč selektora:

Dragan Stojković Piksi:

- Očekujem hrabru Srbiju, dobru Srbiju i nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat. Rekli ste a će Brazil da igra sa 4 napadača? Veoma ste srećni kada možete da igrate sa četiri napadača. A odbrana? Mora neko da igra i odbranu. Brazil je u svom zlatnom dobu. Brazil ima šansu da pobedi, ali ima i Srbija. Ne bojimo se nikoga u svetu, čak ni Brazila. Izvinite, ali tako je.

Tite:

- Srbija ima dosta iskustva, sa dobrim rezultatima, imali su neke povrede, pratimo ih, vrlo ih poštujemo, siguran sam da će svi biti spremni, ali favoriti smo samo dok ne uđemo na teren. Posebno moramo da obratimo pažnju na njihove ofanzivne karakeristike.

Potencijalni sastavi:

Srbija (3-4-2-1): V. Milinković-Savić - Pavlović, Veljković, Milenković - Mladenović, Lukić, Gudelj, Živković - Tadić, S. Milinković-Savić, Tadić - Vlahović.

Brazil (4-2-3-1): Alison - Danilo, Markinjos, Tijago Silva, Aleks Sandro - Fred, Kazemiro - Nejmar, Paketa, Rafinja - Ričarlison.

Stadion i sudija:

Susret će se igrati na Lusail stadionu koji može da primi 88.000 gledalaca, a pravdu će deliti Iranac Alireza Fagani. Pomoćnici Faganiju biće sunarodnici Mohamadreza Mansuri i Mohamadreza Abolfazli. Senegalac Ndiaje je četvrti arbitar.

Gde možete gledati?

Prenos susreta Srbije i Brazila biće na RTS 1 i na Arenasport 1 Premium od 20 časova.

Telegraf.rs