OVO JE SRBIJA! Orlovi se raspucali i PREGAZILI Litvaniju u četvrtfinalu svetskog prvenstva

Košarkaši Srbije su načinili ogroman uspeh i plasirali se u polufinale Mundobasketa!

Naša reprezentacija je bila ubedljiva protiv Litvanije sa 87:68, ogromnih 20 poena razlike, a najefikasniji je bio Bogdan Bogdanović sa postignutim 21 poenom.

Postojala je bojazan pred ovaj duel, ranjena Srbija porazom od Italije nije slutila da može da se podigne i da uzvrati, da zasija kako ona ume.

Međutim, pokazali su Orlovi zašto je Srbija pokazala da je zemlja košarke

Otpisani, ali ne i odbačeni. To su pokazali protiv Litvnaije, od koje se budio strah, ali strah zbog njihovog meča protiv SAD-a gde su postigli čak 110 poena, međutim, spremio je Svetislav Pešić ovu utakmicu bez greške.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Naravno, koliko Svetislav Pešić, tako su i reprezentativci Srbije odlučili da izađu na teren i da odigraju za Borišu Simanića koji je pretrpeo povredu, da odigraju za sebe, ali i za čitav narod koji je pratio ovaj meč.

Krenuli su malo slabije, dopustili su Litvancima da šutiraju, ali su bili svesni da to neće trajati doveka. Sačekali su drugu deonicu, a onda je Srbija prebacila u veću brzinu, na krilima Filipa Petruševa i Alekse Avramovića sa klupe, kao i Bogdana Bogdanovića, odlepili su se i otišli na prednost koja nije bila dostižna.

Ko zna, Manila je izgleda grad gde se čuda stvarno dešavaju, a Srbija će sada sačekati svog rivala u polufinalu Mundobasketa. Možda ništa nije realno, ali sve je moguće.

Telegraf