NEVEROVATAN PODATAK! Zvezdini klinci na “turbo pogon”

Poređenja radi Kilijan Embape je na pojedinim utakmicama uspeo je da "dostigne" brzinu od 38 kilometara na sat, a minule sezone u Ligi šampiona rekorderi su fudbaleri Čelsija i Barselone Mihail Mudrik i Usman Dembele (36,6 km/h) i napadač Milana Rafael Leao (36,5 km/h)

Fudbalski klub Crvena zvezda kao jedan od prioriteta ovog leta najavio je "ubrzanje" tima, a već prva testiranja na Zlatiboru pokazala su da će novi trener Barak Bahar imati na raspolaganju grupu izuzetno brzih igrača.

Na jutarnjem treningu u petak, čak petorica Zvezdinih "klinaca" trčali su preko 35 kilometara na sat. Reč je o Nikoli i Jovanu Mituljikiću, Stefanu Mitroviću, Jegoru Prucevu i Kosti Nedeljkoviću. Uz to, treba istaći i da su se na takozvanom "bi-bi" testu odlično pokazali i Aleks Vigo i Marko Stamenić.

Još kada se ekipi priključe Osman Bukari i Piter Olajinka i ukoliko sr realizuje transfer Emanuela Late Lata, izvesno je da će crveno-beli u tom segmentu biti konkurentni u Ligi šampiona.

Poređenja radi Kilijan Embape je na pojedinim utakmicama uspeo je da "dostigne" brzinu od 38 kilometara na sat, a minule sezone u Ligi šampiona rekorderi su fudbaleri Čelsija i Barselone Mihail Mudrik i Usman Dembele (36,6 km/h) i napadač Milana Rafael Leao (36,5 km/h).

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

(Telegraf.rs/Tanjug)