“Ne dugujemo Baharu ni jedan evro”

"Ne dugujemo Baharu ni jedan evro"

Predsednik Zvezde ističe da su sve obaveze prema bivšem treneru izmirene

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović oglasio se povodom tužbe koju je protiv Zvezde podneo bivši trener Barak Bahar i u saopštenju koje je dostavljeno medijima istakao da mu Zvezda ne duguje ni jedan evro.

- Crvena zvezda ne duguje Baraku Baharu ni jedan evro. Plata mu se redovno isplaćuje svakog meseca, i njemu i njegovim saradnicima. Propisi FIFA su jasni, klub koji je otpustio trenera je u obavezi da mu isplaćuje platu po ugovoru dok taj trener ne potpiše za drugi klub. To rade i najveći klubovi u sličnim situacijama kada smene tenera i stvarno ne razumem zašto pojedini mediji u Srbiji žele da od ovog slučaja naprave aferu. Crvena zvezda ima ozbiljnija posla nego da svakoga dana demantuje medijske gluposti koji imaju za cilj da destabilizuju klub.

- Crvena zvezda postupa u skladu sa propisima FIFA i UEFA, pod kontrolom smo njihovog monitoringa za izdavanje licence koju uspešno dobijamo svake sezone. Tako će biti i ove sezone, a to je jasan dokaz da Crvena zvezda posluje zakonito i transparentno. Još jednom bih zamolio medije u Srbiji da ne prenose neproverene informacije iz drugih zemalja – rekao je Mijailović.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Podsetimo, Barkk Bahar je stigao u Zvezdu prošlog leta i potpisao je ugovor na tri godine. Mediji u Izraelu objavili su u ponedeljak da je odlučio da tuži Zvezdu i da traži isplatu celog ugovora.

(Telegraf.rs)