Mitrović utučen nakon poraza u Budimpešti “Loše smo otvorili utakmicu, ovo je moglo da bude drugačije”

On je istakao da ima samopouzdanja

Crvena zvezda nije mogla da pobedi Ferencvaroš i u Mađarskoj, ekipa iz Beograda je pretrpela poraz od 2:1, gde je najsvetlija tačka bio mladi Stefan Mitrović koji je i postigao gol protiv ekipe iz Budimpešte. On je posle meča istakao i da je moglo sve da bude drugačije.

Mitrović je rekao da je prevaga na ovom meču bila ta da su oni jako loše otvorili utakmicu, primili su veoma lako gol i posle je bilo teško vratiti se uopšte u igru.

Mislim da je moglo sve da bude drugačije totalno. Nismo otvorili utakmicu kako smo se dogovorili, drugo smo počeli dobro, izjednačili na 1:1 i mislio sam da ćemo posle toga da ćemo da preokrenemo, imali smo šanse, ali nismo imali sreće. Primili smo gol posle prekida, glupo, teško je vratiti se u meč - rekao je Mitrović.

Novopečeni srpski reprezentativac je postigao novi gol za Zvezdu, on je bio strelac i u prvom meču ove dve ekipe, ali je tada njegova ekipa na kraju uspela da slavi.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Osećam se puno bolje na terenu, imam samopouzdanje, slušam šefa, idem jedan na jedan, daje mi slobodu, moram da iskoristim to. Ponavljam, jako mi je krivo, mogli smo da vratimo tri boda kući, ali ne predajemo se, imamo još šest bodova, dve utakmice i borimo se dalje.

(Telegraf.rs)