MILIONI NA MARAKANI: Stigla ponuda za Bena (FOTO)

Reprezentativac Komorskih Ostrva El Fardu Ben blista u ovih godinu dana od kada je došao u Crvenu zvezdu, a njegove partije su primećene i od brojnih inostranih klubova.


Pre nekoliko dana, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je otkrio da je Zvezda odbila ponudu od četiri miliona evra za ovog fudbalera, a sada je stigla i reakcija od strane Bena.


U intervjuu ''Novostima'', on je naglasio da nema ništa protiv ovakve odluke Zvezdine uprave i da je srećan u crveno-belom dresu.

''Ponuda je stigla ali se nisam mnogo obazirao. Već sam rekao, ako klub bude zadovoljan, onda možemo da razgovaramo. Kada Zvezda odbije ponudu i želi da me zadrži, ja nemam problem s tim.


Od Zvezde zavisi da li ću otići ili ne. Fokusiran sam na pripreme i nastavak sezone. Predstoji nam veliki izazov, osvajanje duple krune i potrebni su nam najbolji igrači kako bismo ostvarili ciljeve i onda ponovo pokušali da se plasiramo u Ligu šampiona. Srećan sam ovde, lepo mi je u Zvezdi i to je najvažnije'',
 izjavio je Ben.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

I ne samo to, Ben je otkrio da je, zajedno sa Boaćijem zavoleo i ovdašnju muziku, pa čak planira i da u Beogradu ostane da živi i po završetku igračke karijere.

sportske.net