Katai samouveren pred derbi

Crvena zvezda gostuje Partizanu u ovom kolu Super lige Srbije.

Nastavila se juče Super liga Srbije, odigrano je čak četiri meča, a za sutra je zakazana ona najveća, večiti derbi, 163. po redu.

Iz redova Crvene zvezde ističu da žele da prekinu neugodnu seriju na stadionu Partizana. To je rekao i Aleksandar Katai u intervjuu za "Novosti".

"Maksimalno se pripremamo za predstojeći večiti derbi. Priključio sam se momcima nešto kasnije zbog obaveza sa reprezentacijom, vredno treniramo i sa nestrpljenjem iščekujemo početak utakmice. Nadam se da ću protiv večitog rivala uspeti da ponovim dobru partiju kao što je to bio slučaj na utakmici protiv Ararata. Najbitnije je da cela ekipa prikaže lepu igru. O driblinzima ne razmišljam, oni su stvar trenutne inspiracije
", kaže Katai pred najveću utakmicu srpskog fudbala.

Kaže i da će biti hendikep po njega izostanak Ivanića, pa i Kange, a kaže da će biti i "više nego dovoljno" da ispoštuju dogovor iz svlačionice.

"Večiti derbi je posebna utakmica, sigurno je da neće biti lako. Mi ulazimo u meč sa jasno zacrtanim ciljem, a to je pobeda. Daćemo sve od sebe da ispoštujemo dogovor iz svlačionice i da slavimo uz dobru igru. Ukoliko budemo na terenu od prvog minuta prikazivali ono što se od nas očekuje verujem da će to biti i više nego dovoljno za dobar rezultat
", rekao je Katai.

sportske.net