Još dva kluba u trci za Zvezdinog napadača

Iako nije igrao previše u Crvenoj zvezdi, Milan Jevtović je veoma tražena roba i to na evropskom tržištu.

On je već duži vremenski period na meti Arisa u Grčkoj, njegovi menadžeri su bili na pregovorima sa solunskim klubom, ali i dalje ništa nije dogovoreno jer se najviše pita Crvena zvezda.

Milan je ove sezone koristio svaku šansu koju je dobio kod trenera Milojevića, ali usled velike konkurencije u timu je pao u drugi plan. Sada Crvena zvezda želi da ga zadrži nakon odličnih igara koje je pružao u poslednjih par mečeva domaćeg šampionata, ali se ponovo postavlja pitanje da li će imati mesta u onim najjačim utakmicama.

Nakon Arisa, pojavio se još jedan klub u trci za Milana Jevtovića. Interesovanje postoji iz Danske, ali i dalje nije ništa konkretno, dok sa druge strane, prema našim saznanjima, ponuda je stigla od strane kluba koji će naredne sezone igrati kvalifikacije za Ligu šampiona, LASK Linc.

Austrijanci su već sarađivali sa Jevtovićem, bio je njihov član ali kao pozajmljen igrač u Borcu i Bodo/Glimtu u Norveškoj, nakon čega je prešao u Rozenborg.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

LASK ga želi na pozajmicu sa pravom otkupa, čekamo još samo odgovor Crvene zvezde koji bi uskoro mogao da usledi.

Ono što je najbitnije za Jevtovića u ovom trenutku jeste da igra, što je veliko pitanje da li će se desiti ukoliko ostane u klubu iz Ljutice Bogdana...

sportske