Iz Intera stigao u Crvenu Zvezdu a sad pojačava Novi Pazar

Bakajoko će na proleće tražiti formu u klubu sa Jošanice

Fudbaler Crvene zvezde Aksel Bakajoko (24) do kraja sezone igraće na pozajmici u Novom Pazaru, tamo će tražiti minutažu i više prostora za igru nego što je to imao u crveno-belom taboru, gde je bio na margini kod Dejana Stankovića.

Kod Dragana Radojičića bi, ipak, to moralo da bude drugačije, srćenije po Bakajokoa, a desni bek, po potrebi i krilo, narednih dana bi trebalo da stigne u Pazar i priključi se ekipi pred nastavak sezone, prenosi Sport klub.

Bakajoko će svakako predstavljati atraktivan dodatak za Pazarce, jer je, podsetimo, reč o igraču koji je učio fudbal i u milanskom Interu, tamo je ukupno proveo pet godina, a karijerni put ga je dalje vodio preko Sošoa i Sent Galena, do Zvezde.

Pazar je vrlo agilan u prelaznom roku o čemu svedoči povratak kapitena Jasmina Trtovca, te novajlija iz Željezničara i Zrinjskog, Mustafe Mujezinovića i Luke Kukića, uz ranije pečatiranu saradnju sa Slobodanom Rubežićem, Milanom Jokićem i Filipom Jovićem.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Novi Pazar će prvi meč u nastavku sezone odigrati na gostovanju protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca, a potom sledi duel sa Kolubaraom pred domaćom publikom.

(Telegraf.rs)