Idemo korak po korak, ja odlučujem ko će igrati!

Fudbaleri Crvene zvezde nakon reprezentativne pauze vraćaju se klupskim obavezama.

Prva stanica je Rad, utakmica protiv ‘građevinara’ biće igrana sutra od 20 časova na stadionu ‘Rajko Mitić’. Pred meč očekivanja je izneo šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević.

– Nakon kraće pauze vraćamo se redovnim obavezama. Prva je utakmica sa Radom, došao je novi trener Dragan Radojičić koji je imao vremena da koliko toliko uigra tim. Rad je dobra ekipa koju ne prati bodovni saldo, neće doći sa belom zastavicom na naš stadion. Pozvao bih publiku iako je radni dan da dođe u što većem broju, igra se uveče – počeo je Milojević. 

Trenirala je Crvena zvezda bez nekoliko reprezentativaca, ali i povređenih igrača u prethodnom periodu.

– Danas se vraćaju BenDegenek i Borjan. Imali su dobre rezultate, pre svega Borjan sa Kanadom koja je pobedila SAD, ponosni smo na njega. Protiv Totenhema bi trebalo da računam na sve igrače. Videćemo ko je spreman za meč protiv Rada, Gajić se polako vraća – dodao je Milojević.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Veljko Simić je na utakmici protiv Trepče bio četvorostruki strelac, na pitanje novinara da li ga je dobra igra u tom meču približila prvom timu, imao je Milojević odgovor.

– Veljko je bljesnuo protiv Trepče, ali to nije ništa novo. On je uvek dobar, ali sam ja taj koji odlučuje ko će da igra. Boaći vuče povredu, odmarali smo ga zbog predustrožnosti – odgovorio je Milojević

Dodao je trener Crvene zvezde da nema opuštanja, zna se šta je prioritet.

– Prioritet je prvenstvo. Titula i kup su naš cilj. Momci to znaju i zato nema opuštanja. Idemo stepenik po stepenik. Sledeći je Rad, kada završimo tu utakmicu okrećemo se dalje Totenhemu – rekao je Milojević.

Upitan je Milojević da li je dodatno uigrao strance tokom reprezentativne pauze.

– Svi zaslužuju šansu. Nije lako sa njima. Lično Van la Para se uklapa, ovde su očekivanja velika i odmah, mi smo spremni da ga sačekamo. Verujemo da će on pokazati sav kvalitet koji poseduje i zbog čega je doveden – rekao je Milojević na konferenciji za medije u pres centru stadiona ‘Rajko Mitić’

Hotsport.rs