“Duško Ivanović je najgori trener za koga sam igrao u životu…”

"Duško Ivanovič je najgori trener za koga sam igrao u životu..."

Interesantna izjava američkog plejmejkera

Džejkob Pulen, bivši igrač Cedevite i Mornara, igrao je za dosta timova u svojoj karijeri, između ostalog i za Himki, u sezoni 2016/17. Tada je glavni na klupi ruskog tima bio Duško Ivanović, a Pulen je imao i dosta toga da kaže u vezi crnogorskog stručnjaka.

"Duško je najgori trener za kojeg sam ikad igrao. Nije me želeo u timu tokom čitave sezone, iako nisam prekršio pravila ili uradio nešto loše. Samo me je sklonio. Voleo bih da nikad nisam potpisao da igram za njega.", rekao je američki plejmejker sa gruzijskim pasošem, a potom je prokomentarisao Duškov odnos sa Aleksejem Švedom, i kako se ta situacija svidela njegovim saigračima u svlačionici.

"Cele sezone nije imao kontrolu nad timom, samo je pustio Šveda da radi šta hoće i šutira 30 puta po utakmici. Nijedan drugi igrač u timu nije bio srećan što je ovde.", ukratko je ispričao Pulen.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Poznato je da Duško Ivanović ne toleriše zabušavanje na treninzima, pa zbog toga uvek postoje oni igrači koji izvuče "deblji kraj", što je u ovom slučaju bio Pulen.

Kurir sport