BOAĆI LJUT! Poslao jasnu poruku Zvezdašima!

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći uveliko troši svoj drugi mandat u crveno-belom dresu, ugovor mu traje do kraja naredne godine, a tokom proleća će biti zanimljivo videti da li će dobiti prednost u konkurenciji sve boljeg Milana Pavkova, heroja Zvezdine istorijske pobede nad Liverpulom.


Boaćija je tokom jeseni povreda sprečila da ostvari značajniji učinak, odigrao je samo 11 mečeva (pet više je, na primer, odigrao mladi Joveljić) i postigao šest golova, uz tri asistencije, pa su se i u medijima, ali i od strane navijača, povremeno pojavljivali komentari kako odlični napadač iz Gane više nije na onom nivou iz 2017, kada je nemilosrdno rešetao protivničke mreže.

Tokom aktuelnih priprema u Turskoj i do njega su stigli ti komentari, i - pomalo ga naljutili.

Ali, ono što navijače Crvene zvezde može samo da raduje, to je da Boaći kritičarima sprema odgovor u vidu serije golova tokom proleća.''Iz medija su mi pročitali tekstove o tome da nisam više Boaći iz prvog perioda u Zvezdi. Ljudi, isti sam igrač, samo mi je povreda napravila problem. Zato mi smeta kad se kaže tako. Sada sam spreman i pokazaću da sam isti Ričmond koji daje golove'', poručio je Boaći, a prenosi ''Žurnal''.


Svoju prolećnu ''golgetersku rapsodiju'' već je najavio pogotkom protiv Ludogoreca (3:1) pre par dana na pripremama u Antaliji. Ostaje da u tom stilu i nastavi...

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

sportske.net